06 – 28 68 26 89      info@apotheekbezorger.nl    Fagotstraat 84, 1312 LE Almere

Follow us:

Medicijn Bezorg

 

Jaguar facilities transport

Transporteren, leveren en onderhoud is ingewikkelder voor farmaceutische producten dan voor producten van een andere bedrijfstak. Er zijn specifieke eisen voor verpakkingsproducten om beschadiging en vervuiling te voorkomen. Er zijn licenties, vergunningen en speciale apparatuur nodig voor de levering of verzending. Temperatuurregeling is ook essentieel in de verpakkingen, tijdens de verzending en opslag zodat farmaceutische producten vers worden gehouden en hiermee de schade door warmte (geïnduceerde chemische reactie) te vermijden. Goede documentatie is vereist voor alle goederen, omdat ze zorgvuldig worden gecontroleerd door de overheid. Koeriersdiensten moet ook een licentie beschikken om farmaceutische producten te vervoeren en te leveren. Bovendien moeten de koeriers beschikken over de juiste soort apparatuur en goed opgeleide medewerkers om producten legaal te transporteren en leveren.

Jaguar facilities transporteur

Met zo veel risicos en zo veel op het spel, moet je een farmaceutisch koerier-en farmaceutische distributie partner hebben die zich aan de eisen van het transporteren van medicijnen voldoet. En begrijpt wat belangrijk is voor uw farmaceutische producten, Jaguar facilities transport biedt slimme oplossingen voor uw belangrijke farmaceutische producten. Jaguar facilities is een ervaren erkende farmaceutische koerier die eisen en voorschriften van de industrie voor het transport, het leveren en de benodigde onderhoud begrijpt. Opleiding van werknemers en de juiste apparatuur zijn allemaal onderdeel van de farmaceutische distributie en koeriersdiensten die Jaguar facilities biedt.

Wij werken met u samen om een farmaceutische leveringsschema en route die bij u past op basis van bestemming locaties te ontwikkelen. Het hoogste niveau van beveiliging wordt verstrekt bij het transport en de levering van uw goederen naar hun eindbestemming, bijvoorbeeld een apotheek, dokters kantoor, ziekenhuis, en andere locaties. Jaguar facilities zorgt ervoor dat alle documentatie volledig is en voldoet door elke fase van het proces. Er is geen zorgen te maken over schade of vervuiling aan uw goederen, omdat klimaatregeling en andere verpakkingen, transport en opslag eisen zijn al ingebouwd in onze farmaceutische koeriersdiensten.

Bel ons:

Contactgegevens

Jaguar cleaning
Fagotstraat 84
1312 LE Almere
Tel: 06 28 68 26 89
Mail: info@apotheekbezorger.nl