06 – 28 68 26 89      info@apotheekbezorger.nl    Fagotstraat 84, 1312 LE Almere

Follow us:

Over ons

Jaguar facilities de koerierdienst van Noord-Holland

Wanneer een bedrijf koeriers nodig heeft, zal het bedrijf kiezen voor een snelle, vriendelijke en een goed service verlenende transport bedrijf. Bij Jaguar facilities bent u op het juiste adres. Jaguar facilities beschikt over de meest recente informatie om de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment. We hebben jarenlang onze koerier-en logistieke ervaring toegepast in ieder dienst, waardoor wij een ongeëvenaarde service met kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en vriendelijke klantenservice bieden. Klantvriendelijkheid staat bij Jaguar facilities bij elke levering en dienst hoog in de vaandel.

Waarom kiest u voor Jaguar facilities

We maken gebruik van eigen technologie die ons in staat stelt om u te voorzien van een proactief account management gereedschappen, real time informatie en gedetailleerde prestaties en rapporten. Op deze website kunt u direct een offerte opvragen, Jaguar facilities geeft antwoord binnen 24 uur na uw aanvraag voor een offerte. Jaguar facilities chauffeurs gebruiken handheld-apparaten informatie aan elkaar te koppelen met een draadloos datanetwerk, waardoor u real-time inzicht in de status van uw leveringen in de gehele keten kunt opvragen.

Meer redenen om voor Jaguar facilities te kiezen

Geweldige klantenservice: Telefonisch contact opnemen? Wij weten dat koeriers in het algemeen moelijk bereikbaar zijn. Wij zijn jarenlang gespecialiceerd in het gebied van transport. Wij streven ernaar om uw oproep in slechts 3 ringen te beantwoorden.

00% on-time leveringen. We hebben voor meer dan 5 jaar kunnen bestaan mede omdat wij als Jaguar facilities te vinden zijn in de agenda’s! Onze leveringen komen op tijd aan mits er sprake is van overmacht.

Proactieve melding van problemen. Als wij een potentieel probleem zien, laten we het uw meteen weten. Wij geloven niet dat het uw taak is om alles wat om het transporteren van producten gebeurt in de gaten te houden. Wie heeft daar nog tijd voor! Jaguar facilities neemt de taken over.

Breed scala van diensten:
– Onderhoud
– Apotheek schoonmaak
– Medicijn transport

Wij zijn erkend en staan geregistreerd bij Kamer van Koophandel. Kvk nummer: 32155206

Bel ons:

Contactgegevens

Jaguar cleaning
Fagotstraat 84
1312 LE Almere
Tel: 06 28 68 26 89
Mail: info@apotheekbezorger.nl